Družinsko fotografiranje – jesenski outfit

Družinsko fotografiranje – jesenski outfit

Družinsko fotografiranje – jesenski outfit

Družinsko fotografiranje poteka v vseh letnih časih, izberite si tistega, ki je za vašo družino najljubši. Priporočava namreč, da vse družinice vsaj enkrat letno stopite pred objektiv in si priskrbite spomine, ki jih lahko podoživljate vsakič znova. Kateri letni čas pa si izberete za samo fotografiranje, pa je odvisno seveda od vas in od tega, kateri čas v letu vam najbolj ugaja. Vsak letni čas je namreč zanimiv na svoj način in prav vsak od njih zna očarati in nas pustiti brez besed.

Kljub temu, da je jesen bolj muhasta in moramo zaradi hladnejših temperatur svojo garderobo zamenjati za toplejša oblačila, pa je to najin drugi najljubši letni čas – takoj za poletjem. Všeč so nama barve jeseni, pisano listje, meglice in enostavno čudovita pokrajina. Letni čas, ki ga zaznamuje vonj po pečenem kostanju in rezljanju buče za noč čarovnic.

Termini za družinsko fotografiranje se polnijo prav vse dni v letu. Ko družinica rezervira svoj termin za fotografiranje pa je poleg izbiranja lokacije najpomembnejši tudi outfit. Torej, kaj obleči za družinsko fotografiranje v jeseni?

Barvna shema

Za vsak letni čas so značilne določene barve. V jeseni prevladujejo rjavi, oranžni in rumeni odtenki, ki pa se lahko prav odlično kombinirajo tudi z ostalimi barvami. V spodnjih barvnih shemah predstavljava nekatere barvne kombinacije, ki res čudovito pridejo do izraza v tem letnem času. Pomembno je seveda, da se barve med seboj dopolnjujejo.

Jesenski outfiti za vso družino

Fotografinja Kate Lemmon (Kate L Photography) je na svoji spletni strani objavila blog prispevek, v katerem je delila nekaj različnih outfitov glede na barvne sheme. Kate Lemmon je torej avtorica spodnjih idej outfitov, s katerimi pa lahko pridobite nekaj idej tudi za vaš družinski outfit.

 

Čudovito jesensko! Nama te ideje izgledajo preprosto popolno in upava, da bodo v pomoč tudi vam. Outfit je pri samem fotografiranju zares pomemben, saj z napačnimi barvami ali neposrečeno izbiro oblačil res ne pripomoreš k lepim fotografijam.

Share:

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja