Družinsko fotografiranje forum – katerega družinskega fotografa izbrati?

Družinsko fotografiranje forum: na spletu velikokrat zaslediva različne teme na forumih, kjer ljudje poizvedujejo o družinski fotografih in jih zanima, kako se le-ti razlikujejo in na kaj je potrebno biti pozoren pri izbiri družinskega fotografa. 

Profesionalno družinsko fotografiranje forum

Profesionalne družinske fotografije so čudovit način za ovekovečenje trenutkov v vašem družinskem življenju, ampak kako izbrati primernega družinskega fotografa za družinsko slikanje? Če si vzamete nekaj časa za ogled različnih stilov družinske fotografije in se odločite, kaj vam je všeč in kaj ne, lahko vaše iskanje primernega fotografa nekoliko olajšate. Skoraj vsak fotograf ima na svoji spletni strani na voljo za ogled različne galerije, preko katerih lahko pridobite občutek o njegovem stilu fotografiranja. Seveda pa ne pozabite tudi na profile na družabnih omrežjih, na katerih veliko število fotografov deli svoje fotografije in trenutke z družinskih fotografiranj. Družinsko fotografiranje forum – tudi na forumu lahko najdete veliko nasvetov glede izbire družinskega fotografa!

Dodatna vprašanja za družinskega fotografa

Zdaj, ko imate ožji izbor družinskih fotografov, katerih slog vam je všeč, je čas, da si odgovorite še na nekaj dodatnih vprašanj, ki vam bodo v pomoč pri izbiri najbolj ustreznega družinskega fotografa. Za vas sva torej pripravila nekaj vprašanj, s pomočjo katerih bo vaša odločitev nekoliko lažja. Preberita si jih lahko spodaj.

 • Si želite družinskega fotografiranja nekje v naravi ali v fotografskem studiu?
 • Koliko ste pripravljeni odšteti za družinsko fotografiranje?
 • Koliko fotografij boste prejeli po končnem fotografiranju?
 • Vam je bolj pomembna cena ali kvaliteta?

Sami sebi odgovorite na zgornja vprašanja in ugotovili boste, kakšnega fotografa si želite. Lahko pa vam priskočiva na pomoči in malce več poveva o naju in najini ponudbi.

Spoznaj naju – fotografa Jan in Eva

Sva Jan in Eva, družinska in poročna fotografa.(Zaenkrat) še nimava fotografskega studia, je pa prisoten v najinih načrtih za prihodnost. Pričakujeva, da bova čez največ 2 leti že fotografirala v svojem lastnem fotografskem studiu (končuje se leto 2020, zato predvidevava, da se bo to zgodilo v letu 2022). Zaenkrat vam lahko ponudiva le fotografiranje v naravi ali pri vas doma. Če ste imeli v mislih studijsko fotografiranje, midva žal (zaenkrat) še nisva vaša najboljša izbira.

Družinsko fotografiranje – najina ponudba

Za družinsko fotografiranje imava na voljo tri različne pakete, ki se razlikujejo po času fotografiranja in številu končnih prejetih fotografij.

 • PAKET 1: 90 €
  Vsebuje 30 min fotografiranja na poljubni lokaciji, najmanj 30 prejetih fotografij ter vključeni potni stroški do 50 km iz Ljubljane (sedeža podjetja).
 • PAKET 2: 150 €
  Vsebuje 60 min fotografiranja na poljubni lokaciji, najmanj 60 prejetih fotografij ter vključeni potni stroški do 100 km iz Ljubljane (sedeža podjetja).
 • PAKET 3: 250 €
  Vsebuje 90 min fotografiranja na poljubni lokaciji, najmanj 80 prejetih fotografij ter vključeni potni stroški do 100 km iz Ljubljane (sedeža podjetja). Posebnost tega paketa pa je, da prejmeta tudi čudovito fotoknjigo, v kateri bosta imela shranjene spomine na to prečudovito obdobje.

Zaupava vam lahko tudi to, da vsem najinim parom in družinicam pošljeva še več fotografij, kot je tu zapisano. Zakaj ne bi podarila še več fotografij in poskrbela, da prejmete nepozabno izkušnjo in neprecenljive spomine?

Družinsko fotografiranje forum – lokacije

Če se boste odločili za fotografiranje v naravi, pa vam z veseljem svetujeva tudi glede lokacije fotografiranja. Povedati vam morava, da imava izdelan seznam najlepših lokacij v Sloveniji, ki vam z veseljem posredujeva, če nimate v mislih še nobene lokacije. Navsezadnje pa lahko z ogledom najnega seznama dobite tudi kakšno svojo idejo. Pripravljena sva na fotografiranje priti kamorkoli želite! (1)

Kje si lahko ogledate več o najinem delu?

Preverite tudi:

Prva in poglavitna spletna stran, na kateri najdete veliko galerij iz poročnih, nosečniških in družinskih fotografiranj, najdete pa tudi kar nekaj galerij s fotografiranj za pare. To je najina prvotna stran, ki je bila sprva namenjena le porokam in parom, sedaj pa sva jo nadgradila in na njej najdete tudi nosečke in družinice. Ta stran bo vedno ostala poglavitna, saj je tudi najbolj poznana in večina oseb naju pozna kot fotografa, ki delujeta pod imenom Vajin najlepši dan. Kasneje sva se odločila, da bova ustvarila še dve dodatni spletni strani. Eno, ki bo namenjena le fotografiranju nosečnic ter drugo, ki bo namenjena le fotografiranju družin. 

Ne glede na to, za katerega družinskega fotografa se boste odločili, pa boste nedvomno navdušeni nad čudovitimi fotografijami, ki jih boste prejeli. Obljubiva! Te fotografije bodo le vaše in še mnoga leta si jih boste lahko ogledovali v družinskem albumu. To so spomini, ki vas bodo vedno spominjali na to, kako majhni so bili vaši otroki in kako hitro čas beži. To bodo vaši mali trenutki, zamrznjeni na fotografijah, ki si jih boste lahko vedno znova ogledali in se vrnili v čas.

Spremljajte naju še naprej, saj bova kmalu objavila nov prispevek!

Vajin najlepši dan, Jan in Eva.

Share: